Verzendmethoden

Pakketpost

Momenteel verzenden wij alleen naar Nederland & België via onze webshop. Woon je buiten dit gebied? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur een mailtje naar rf.knijnenburg@gmail.com voor meer informatie. Voor verzenden van elke bestelling wordt gebruik gemaakt van de diensten van DHL, zij hanteren hiervoor een tarief van € 5,95 voor pakketpost in Nederland en € 9,75 naar België. Gratis verzending vanaf €99 in NL en BE.

Brievenbuspost

Voor brievenbus pakketpost wordt € 4,50 gerekend. Alle pakketten worden verzonden met Track & Trace. Je ontvangt van DHL jouw persoonlijke tracking code zodra het pakket verzonden is.

Afhaalpunt

Je kunt er ook voor kiezen om het bij een DHL afhaalpunt in de buurt te laten bezorgen, de kosten daarvoor zijn € 4,95 in NL en € 9,00 in BE. Woon je in de buurt van Den Haag? kom dan gezellig langs en betaal geen verzendkosten – Nieuwe Parklaan Den Haag.

Levertijd

De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen. Uiteraard zijn wij afhankelijk van DHL en kan het zijn dat een pakket iets langer onderweg is.

Spoedservice

Oeps! Een cadeautje vergeten voor die lieve vriend, mams of onderbuurvrouw die dit weekend jarig is en heeft het pakketje haast? Neem contact met mij op en ik ga er zo snel mogelijk voor je achteraan. Dan zorgen we ervoor dat de lieverd alsnog verrast wordt!