Veelgestelde vragen

Algemeen

Je vindt hier het antwoord op de meest gestelde vragen. Kom je er niet uit? Stuur gerust een mailtje naar info@roosmarijnknijnenburg.com.

Zeker, ik schrijf het tekstje met de hand op jouw gekozen kaartje. Kies een mooie kaart uit de webshop. Laat een kort tekstje achter en voeg deze dan toe aan je bestelling.

Alle pakketten worden met veel liefde ingepakt en verzonden binnen 1-3 werkdagen. Let op, de levertijd voor de urnen bedraagt 2-3 weken aangezien ze op maat worden gemaakt.

Dat kan zeker! Je kunt kiezen tussen alle losse producten of stel meteen een mooi pakket voor jezelf of iemand samen via het kopje ‘Stel je pakket samen’.  Je kunt hier ook kiezen voor een brievenbus pakket. Laat een persoonlijk berichtje achter en het kan direct naar diegene verstuurd worden.

Onder het kopje ‘Producten’ vindt je alle losse producten om te shoppen.

We kunnen het cadeau namens jou direct naar de ontvanger sturen.  Laat een tekstje achter voor op een kaartje en ik schrijf het gratis voor je op! Let erop dat je bij gegevens jouw email-adres invult zodat jij wel de track & trace ontvangt.

Voor verzenden van elke bestelling wordt gebruik gemaakt van de diensten van DHL, zij hanteren hiervoor een tarief van € 5,95 voor pakketpost in Nederland en € 9,75 naar België. Voor brievenbus pakketpost wordt € 4,50 gerekend.

Alle pakketten worden verzonden met Track & Trace. Je ontvangt van DHL jouw persoonlijke tracking code zodra het pakket verzonden is.

Je kunt er ook voor kiezen om het bij een DHL afhaalpunt in de buurt te laten bezorgen, de kosten daarvoor zijn € 4,95 in NL en € 9,00 in BE. Woon je in de buurt van Den Haag? kom dan gezellig langs en betaal geen verzendkosten.