nieuw logo 5

gastenboek

Geplaatst door: Sophie 3-12-2018 14:22:31
Beoordeling:
Ik heb mijn bestelling enorm snel ontvangen, superfijn! Zelden heb ik zo'n mooi en persoonlijk ingepakt pakketje ontvangen, dat maakte het helemaal als een feestje. Ik ben fan :) Dank je wel!!
Geplaatst door: Laura 27-11-2018 20:20:56
Beoordeling:
Super blij met mijn gold it + en onze gegraveerde namen! We hebben een mooie roos in t vaasje gezet en een kaartje! Staat super mooi.
Het was heel mooi ingepakt, echt een cadeautje. Dankje Roosmarijn voor de service en t mooie resultaat!
Geplaatst door: Julie 26-09-2018 13:52:15
Beoordeling:
Superblij met mijn hold it + , het mooie kaartje en Pileastekje dat ik erbij kreeg! :) Mijn bestelling was ook heel mooi ingepakt! Bij Roosmarijn kan je terecht met al je vragen over je bestelling, zij reageert heel snel.
Geplaatst door: Anneke 9-04-2018 20:55:10
Beoordeling:
Wat een geweldig feest om wat bij Roosmarijn te kopen. Keurig op tijd, prachtig ingepakt, mooie kaart erbij met handgeschreven berichtje en dan óók nog de prachtige poster van de staartmees. Dankjewel!!!
Geplaatst door: Trese Gubbens van Woerkom 4-12-2017 13:09:07
Beoordeling:
van mijn zus Mirjam een prachtige hold-it met een pannenkoekplantstekje gekregen.
zo mooi en die plant wilde ik al zolang.
en nu kan er van elk jaargetijde een mooie kaart of foto in!!
Geplaatst door: Lia 30-10-2017 19:24:18
Beoordeling:
Een setje van vijf kaarten gekocht. De volgende dag fladderden de vogeltjes al bij mij binnen, gezellig ingepakt. Mooie tekeningen, word ik helemaal blij van :)
Geplaatst door: Mariëtte 18-08-2017 21:09:24
Beoordeling:
Ik heb een Hold it gekocht. Echt een super mooi product, wat in iedere inrichting past!
Geplaatst door: Carolien 31-07-2017 21:16:30
Beoordeling:
Al anderen blij gemaakt met de hold it, maar ben er vooral ook zelf heel blij mee. En natuurlijk ook al de feestelijke grutto verstuurd. Zulke leuke spulletjes!