nieuw logo 5

gastenboek

Geplaatst door: Leo 21-04-2019 11:02:16
Beoordeling:
Afgelopen week heb ik mijn vader blij kunnen maken met een (op verzoek gemaakte) prent van zijn favoriete vogel: de roek. Inmiddels staat deze thuis voor iedereen zichtbaar te pronken op een ere plek. De prent zelf was ook nog prachtig ingepakt, nogmaals dank voor alle moeite Roosmarijn!
Geplaatst door: Gabriëlle 28-12-2018 10:36:43
Beoordeling:
Wil hier toch echt even een berichtje plaatsen..!! Met de kerstdagen twee giftboxen kunnen geven aan m'n schoonzusjes. Wat was dit leuk om te geven en wat een toffe reacties op de cadeautjes. Bedankt.
Geplaatst door: Clara 23-12-2018 10:44:30
Beoordeling:
Dankjewel Roosmarijn! Kaartenset van vijf nog binnen gekregen vóór de kerstdagen. Wat super fijn!! Ook fijne kerstdagen voor jou gewenst.
Geplaatst door: Judith 21-12-2018 23:20:44
Beoordeling:
Een vlotte levering met een persoonlijke boodschap. Altijd leuk! En ook nog leuk ingepakt. Het zijn de kleine dingen die het doen. Net als de luiaard. Die hangt nu te pronken in de kerstboom.
Geplaatst door: Sophie 3-12-2018 14:22:31
Beoordeling:
Ik heb mijn bestelling enorm snel ontvangen, superfijn! Zelden heb ik zo'n mooi en persoonlijk ingepakt pakketje ontvangen, dat maakte het helemaal als een feestje. Ik ben fan :) Dank je wel!!
Geplaatst door: Laura 27-11-2018 20:20:56
Beoordeling:
Super blij met mijn gold it + en onze gegraveerde namen! We hebben een mooie roos in t vaasje gezet en een kaartje! Staat super mooi.
Het was heel mooi ingepakt, echt een cadeautje. Dankje Roosmarijn voor de service en t mooie resultaat!
Geplaatst door: Julie 26-09-2018 13:52:15
Beoordeling:
Superblij met mijn hold it + , het mooie kaartje en Pileastekje dat ik erbij kreeg! :) Mijn bestelling was ook heel mooi ingepakt! Bij Roosmarijn kan je terecht met al je vragen over je bestelling, zij reageert heel snel.
Geplaatst door: Anneke 9-04-2018 20:55:10
Beoordeling:
Wat een geweldig feest om wat bij Roosmarijn te kopen. Keurig op tijd, prachtig ingepakt, mooie kaart erbij met handgeschreven berichtje en dan óók nog de prachtige poster van de staartmees. Dankjewel!!!
Geplaatst door: Trese Gubbens van Woerkom 4-12-2017 13:09:07
Beoordeling:
van mijn zus Mirjam een prachtige hold-it met een pannenkoekplantstekje gekregen.
zo mooi en die plant wilde ik al zolang.
en nu kan er van elk jaargetijde een mooie kaart of foto in!!
Geplaatst door: Lia 30-10-2017 19:24:18
Beoordeling:
Een setje van vijf kaarten gekocht. De volgende dag fladderden de vogeltjes al bij mij binnen, gezellig ingepakt. Mooie tekeningen, word ik helemaal blij van :)
Geplaatst door: Mariëtte 18-08-2017 21:09:24
Beoordeling:
Ik heb een Hold it gekocht. Echt een super mooi product, wat in iedere inrichting past!
Geplaatst door: Carolien 31-07-2017 21:16:30
Beoordeling:
Al anderen blij gemaakt met de hold it, maar ben er vooral ook zelf heel blij mee. En natuurlijk ook al de feestelijke grutto verstuurd. Zulke leuke spulletjes!